Ki2Harmony

Welkom bij de praktijk voor Jin Shin Jyutsu en Access Bars.

Jin Shin Jyutsu

Jin Shin Jyutsu® Fysio-Filosofie is een meer dan duizend jaren oude kunst uit Japan om de levensenergie in het lichaam te harmoniseren en energieblokkades op te heffen.

Tijdens een Jin Shin Jyutsu behandeling lig je gekleed op de behandelbank en leg ik op verschillende punten van het lichaam mijn handen licht neer. Deze energiepunten noemen we binnen de Jin Shin Jyutsu Veiligheidsenergiesloten. Deze Veiligheidsenergiesloten liggen op de energetisch trajecten die door ons lichaam heen stromen. Als deze energetische trajecten vrij kunnen stromen dan voelen we ons vitaal, ontspannen en vrolijk.
Zijn er blokkades in deze trajecten dan kunnen we spanning, stress, emoties en in een later stadium ziekte ervaren.
Deze 26 Veiligheidsenergiesloten die aan beide zijden van ons lichaam liggen, hebben allemaal verschillende kwaliteiten in zich die ons helpen in harmonie te zijn.
Door mijn handen in een bepaalde volgorde op de verschillende Veiligheidsenergiesloten te leggen, kunnen de blokkades in de energetische trajecten opgelost worden en kan de energie weer vrij stromen.
Jin Shin Jyutsu werkt op verschillende gebieden van ons zijn, onder andere op lichamelijk, mentaal en emotioneel gebied.
Het is voor iedereen, van jong tot oud en het activeert ons zelfhelende vermogen.

Je bent welkom om te ervaren wat een Jin Shin Jyutsu behandeling voor jou kan betekenen.

Access Bars

Tijdens een Access Bars® behandeling raak ik 32 punten op je hoofd, de Bars, zachtjes aan.
In de Bars heb je alle gedachten, overtuigingen, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen die je belangrijk achtte. Als je je Bars laat “nalopen” kan je alles wat je niet meer dient aan overtuigingen, gedachten en emoties loslaten. Na een behandeling voel je je dan ook heerlijk licht en ontspannen.
Access Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven zodat je meer vreugde en gemak ervaart.

Je bent welkom om jezelf onder te dompelen in een ontspannen Bars sessie.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.ki2harmony.nl