Van jongs af aan ben ik bezig met gezondheid en vitaliteit. Mijn focus lag lang op bewegen en voeding, maar al snel kwam ik erachter dat er meerdere leefstijlelementen relevant zijn voor een goede balans en een energiek lichaam. Door diverse opleidingen en mijn eigen levenservaring heb ik ondervonden dat een holistische kijk de enige manier is om je lichaam en leven in balans te houden. Bewustwording en luisteren naar je innerlijk kompas is daarbij van belang.
Ik ben gespecialiseerd in leefstijlbegeleiding en SensiTherapie, meditatie, massage en EMB-testen. Daarnaast kan ik je begeleiden op het gebied van glutenintolerantie, CVS (Chronisch VermoeidheidsSyndroom) en leven met kanker.

Mijn behandelingen hebben een holistische aanpak. We kijken samen met open vizier naar het geheel van lichaam en geest,. Niet alleen naar je (fysieke-) klachten maar ook naar wat je verlangens zijn, wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. In een intakegesprek brengen we samen in kaart brengen waar jouw behoeften liggen en welk traject het beste bij jou past. Jij bepaalt de koers, want in jou zit het beste kompas om veranderingen mogelijk te maken. Op deze manier vind je de motivatie om patronen te veranderen en maak je de weg vrij naar een energieker leven.

Expertises:

  • Zingevingscoaching en leefstijl
  • SensiTherapie
  • Meditatie
  • Voedingsadvies
  • (Sport)massage

Tarieven Leefstijlbegeleiding en SensiTherapie

Voor een consult vraag ik 75 euro (duur ca. een uur).
Een intakegesprek duurt meestal 1,5 uur en kost 95 euro.

(Voor meditatie, massage en EMB-testen gelden andere tarieven. Deze kun je terugvinden op de website).

Een behandeling kan op locatie. Je betaalt dan naast de behandeling de reiskosten à 0,30 ct/km.

Wil je meer informatie?

Kijk dan op de website www.openvizier.nu

Telefoonnummer: 06 - 50 476 492

E-mail: angelique@openvizier.nu