Over orthomoleculaire therapie

Gezond worden en blijven heeft alles te maken met het vinden van een goede balans tussen lichaam en geest. Voeding en supplementen spelen een belangrijke rol maar ook stress management, beweging, goede slaap, (sociale) relaties en zingeving zijn van cruciaal belang. Buiten kijf staat dat wie gezond leeft, langer leeft. Ook een pandemie als het Corona virus leert ons wat het belang is van een gezonde leefstijl.

Gezond en lekker in je vel! Dat is leven zonder allerlei kwalen en klachten, zowel fysiek als mentaal. Waarom zou je er niet alles aan doen om gewoon gezond te blijven of te worden? Waarom kom je pas in actie als je klachten krijgt? Preventie is net zo belangrijk, zo niet belangrijker.

De samenleving waarin wij leven vraagt veel van ons en daarom is het van belang om vitaal te zijn en te blijven. Ook wordt er ontzettend veel geschreven en beweerd (in verschillende mediabronnen) wat gezond is. Feit is dat wij te kampen hebben met chronische stress, bewegen te weinig, slapen minder en hebben slechte eetgewoontes. Al deze factoren hebben invloed op onze algehele gezondheid.

Met mijn jarenlange ervaring in preventieve geneeskunde, inclusief orthomoleculaire therapie, kan ik jou hier bij helpen. Jij krijgt een op maat gemaakt plan op het gebied van voeding en supplementen.