Massage is één van de oudste medische behandelvormen. Het is een eenvoudige en effectieve behandelwijze. De massages die door mij gegeven worden zijn holistisch, oftewel voor lichaam en geest. De massages zijn een mix van oosterse en westerse technieken.

Ontspanning en een verbeterde doorbloeding geeft nieuwe energie en helpt pijnlijke spieren en gewrichten te voorkomen en dit leidt tot vermindering van pijn-, stress- en gezondheidsklachten. Het is nog niet eerder gebeurd dat zoveel mensen zich in Nederland laten masseren. Het is duidelijk een antwoord op en ter preventie van stress in onze moderne tijd.

Als je graag op weg geholpen wilt worden om van jouw klachten af te komen, een moment van ontspanning wilt hebben, stimulatie nodig hebt, je wilt leren loslaten of eindelijk eens jouw lichaam en geest wilt laten verwennen? dan kan je bij mij terecht voor een lichaamsbehandeling en of een therapeutisch gesprek. 

Hopelijk kunnen we er samen aan werken om een je lichaam en geest snel weer in balans te brengen en te houden! Mijn specialisatie is stress- en pijnklachten en het loslaten van spanning. 

Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op mijn website.

Sinds 1997 ben ik NGS gediplomeerd sportmasseur en ik ben in die hoedanigheid mijn massagepraktijk begonnen. In de loop van de jaren heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van TouchPro stoelmassage, hotstone massage, massage bij kanker, bewegingsleer, massage voor kinderen, Baransu shiatsu en (jongeren-)coaching.

Steeds meer zie ik de toegevoegde waarde van een holistische benadering, waarbij het bij de massage om jou als geheel gaat. Alles staat in verbinding met elkaar en of je nu bij mij komt met een specifieke klacht, ter onderhoud van je lichaam, voor een stevige sportmassage of alleen voor ontspanning, de aandacht gaat naar waar het nodig is. Dat kan elke massage anders zijn.

Ik werk vanuit verschillende invalshoeken, de oosterse en westerse geneeswijze gecombineerd. Op die manier worden zowel spierspanningen, (sport-)blessures of stress verminderd, als blokkades op de energiebanen opgeheven. Deze twee systemen vullen elkaar op een mooie manier aan en zo kan ik de massage aanpassen, afhankelijk van de klacht of behoefte. Coaching op leefstijl kan daar onderdeel van zijn.

Voor meer informatie en tarieven kun je terecht op mijn website.